• Jag kan erbjuda utbildning, handledning och föreläsningar där jag kan göra ett koncept som passar just dina behov av kompetens om:
  • Hur det är att leva med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar för tex en verksamhet, en personalgrupp som möter personer med dessa funktionsnedsättningar, allmänna föreläsningar för större grupper med både anhöriga och människor med egen diagnos
  • Lågaffektivt bemötande
  • Habtering av problemskapande beteenden
  • Tydliggörande pedagogik
  • Intryckssanering.
  • Verktyg för kartläggning och utvärdering av nya arbetssätt 

Om du har behov av ett kompetenslyft på det här området så tveka inte att höra av dig! 

Jag kan fakturera med F-skatt och gör det då under namnet FunktionsKameleonten.

Hör av dig till mig på: aporsvald@gmail.com!.

kameleontens nya kläder

En kameleont måste lära sig att passa in i olika roller, smälta in i miljöer mm. Detta är några av de jag kämpar mest med och kanske även någon som jag lyckats bäst med?

Problemet ligger inte i att passa in eller byta roll- faktum är att det för mig är en fördel att kunna gå in i min yrkesroll som Sjuksköterska; problemet är att det tar så mycket energi att tänka på alla saker jag måste göra; programmera in medetet, för att jag ska framstå så "vanlig" som möjligt.

Legitimerad sjuksköterska

Sedan fyraårsåldern drömde jag om att bli sjuksköterska!

Jag blev 2005 färdig sjuksköterska efter examen vid Uppsala Universitet och har jobbat inom kommuner, landsting, privat och nu som konsult.

Yrkesliv som kameleont-sjuksköterska

Att plugga har aldrig varit ett problem- bortsett från att hålla mig vaken innan jag fick min adhd-medicin, faktum är att trots vissa svårigheter älskade jag att läsa på universitet! Att det skulle vara efter avklarad utbildning som de stora svårigheterna började- det var jag lyckligt ovetande om!

Syndabock

Sjuksköterskan vars liv ändrades för alltid när mattan drogs undan en dag... Denna roll kräver dock en egen sida, så läs mer där!

Del av en familj!

Är man förälder med två Neuropsykiatrisk funktionsnedsättningar så är det rätt höga odds på att ens avkomma ärver samma talanger.

När jag fick barn trodde jag ännu att det som var ”fel med mig” skulle gå över och jag skulle klara av det alla andra gjorde. Så blev det inte men tack vare en bra man och pappa som kan hålla saker i minnet som jag inte kan så får vi det att funka!

Oj, jag blev Mamma!

2004 föddes den sötaste lilla sak jag sett, även om han kom under de värsta tänkbara förutsättningar med havandeskapsförgiftning, urakutsnitt och ovisshet huruvida någon av oss skulle överleva- men det gjorde vi!

Senaste kommentaren

28.09 | 08:23

Din historia är min historia. I princip ordagrant. Är nu 39 år och har äntligen blivit beviljad utredning för autism.
Herregud vad jag fick kämpa !!

23.08 | 00:20

Soc maktmissbruk måste stoppas

21.08 | 16:41

Hon är inte ensam i att ha det så, får hon ha åtkomst till internet? Ihållande tipsa om självhjälpsgruppen i B.A.R.N för placerade barn o unga.

13.08 | 23:11

Ja åtminstone enligt Patientlagen…..

Dela den här sidan