Blogg

27. jun, 2020
27. jun, 2020

Jag har inte upplevt det normala arbetslivet som andra gör bortsett från de år jag hade fast anställning. Även då märkte jag att det här med fyra veckors semester blev mer jobbigt än avkopplande.

Jag tycker om struktur och rutiner; och när allt är som det brukar! Jag vill ha förutsägbarhet och veta vad som händer. Jag vill veta hur dagen kommer att bli när jag vaknar; hur veckan ser ut.

Att gå från det till fyra långa veckor utan minsta planer blir ett oändligt hav av ovetskap!

Nu har jag hittat en lösning på problemet. Jag väljer nu att göra sommaren till ett äventyr genom att åka till en ny plats i landet och jobba där!

Jag får jobba men samtidigt upptäcka en ny plats, att bo i en ny del av landet och upptäcka nya regioner och kommuner och se hur det fungerar där. Jag får också chansen att upptäcka ny natur och nya ställen där jag kan hitta återhämtning.

Denna sommar har jag hamnat i vackra Mariestad! Jag bor jättefint mitt i denna underbara sommarstad där det finns massor av vackra platser att utforska på fritiden!

Jag jobbar på ett äldreboende där jag trivs bra och känner att jag får använda mina styrkor och känna att jag gör nytta.

Jag får också en hel del egentid som jag verkligen behöver.

Win win!