Tack för att just DU kikade in!

Lämna en liten hälsning vetja!

Webbsida 29. jan, 2021

Lena

Väldigt intressant läsning!

Webbsida 7. apr, 2020

Sofia

Min son har blivit mobbad och det har inte funnits något vi har kunnat göra åt det mer än att förklara för honom att dem är som gör fel.

Webbsida 18. feb, 2020

Kameleonten/ aka Anna!

Tack till er alla som lämnar fina meddelanden! ❤️

Webbsida 18. feb, 2020

Andreas

Ingen ska någonsin mobbas, absolut inte för våra olikheter. I grund och botten är vi alla människor och bör samarbeta för att rädda våran planet. Styrkekramar till dig Anna, du är grym på det du gör så fortsätt!

13. sep, 2019

Anna

Vuxenmobbing räcker inte för att beskriva det du utsattes för. Du är underbar och jag önskar att du fanns närmare. Anna, du har mycket att ge och glöm inte bort dig själv.

Kram ❤️

Webbsida 6. sep, 2019

Rigmor

Kommer att läsa och sprida. Även om ingen riktigt kan förstå hur det är att sakna det de alltid haft, så ger dina texter insikter, engagemang, empati och vilja att åtminstone försöka förstå.

6. sep, 2019

Ingela Lundin

Snyggt jobbat! Välbehövlig information för "de som inte vet"

Webbsida 6. sep, 2019

Anki Sandinge

Jag hoppas att jag har ork och styrka att hitta tillbaka hit för det jag har läst och sett hittills är så klockrent då jag känner igen det från min son på 20 som lever med både ADHD och Asperger sedan många år tillbaka. Stor kram för att du gör det här
<3

5. sep, 2019

Anki Askebäck

Underbara du , tack för att jag fått prata med dig. Elin har i dag efter ett år inte viljan att vara nära mig tom kramade mig idag och en kram till när jag gick även säger jag älskar dig. Detta fick mig att bli gråtfärdig att efter ett år få den glädjen
tillbaka.